اهمیت و خواص خشکبارها

خشک کردن به لیمو و استویا:

ممکن است که برخی از کشاورزان تازه وارد شده به کاشت به لیمو و استویا این گیاه را بعد از برداشت درزیر آفتاب خشک کنند که این عمل چیزی جز خسارات و ضرر نمی باشد چرا که برگ ها کاملا زرد وسیاه شده و غیر قابل استفاده خواهد شد.اما مشاوران ایران به لیمو این توانایی را دارند که مشاوره رایگان در اختیار کشاورزان قراردهند.

به جرعت می توان گفت مرحله خشک کردن گیاهان دارویی مهترین مرحله خواهد بود ما پیشنهاد میکنیم این عمل در سایه و درجایی که نورخورشید به گیاه دارویی نتابد انجام گیرد البته شرایطی که در آن مکان انتخاب میکنید بسیار مهم و بستگی به نوع گیاه و قسمتهای مختلف گیاه بستگی دارد.مثلا برگ های استویا را می تواند در سایه خشک نموددر صورتی که  چوب و سرشاخه‌ها آن را را می‌توان در آفتاب نیز خشک کرد. و شما زمانی می‌توانید از نور خورشید برای خشک کردن استفاده کنیدکه مواد مؤثره، رنگ و بوی مطبوع گیاه را از بین نبرد.

استفاده از خشک کن به لیمو و استویا :

۱-محیط کاملا بسته که نورخورشید به گیاه نتابد.

۲-استفاده از ورق آلومینیوم جهت گرم شدن محیط داخل

۳-استفاده از طبقات جهت استفاده بهینه از کل فضا

۴-استفاده از فن

۵-استفاده از تور جهت خشک کردن استویا

۶-استفاده از گونی جهت خشک کردن و ریختن برگ به لیمو روی آن

بعد از آماده کردن این شرایط برگ خشک به لیمو در بستر ریخته شود و منتظر خشک کردن آن باشیم.

۷-با توجه به نوع آب و هوای هر منطقه شرایط و تدابیر خاصی جهت خشک کردن در نظر گرفته شود

تمامی این مراحل باید با دقت کافی انجام گیرد.

منبع:ایران به لیمو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا
بستن