چگونه هلو را خشک کنیم
هلو خشک، خوراکی خوشمزه، قابل حمل و سالم است. به یاد داشته باشید که هرچه هلو تازه تر باشد ضدعفونی تر و خوشمزه تر خواهد شد. خشک کردن هلو به شما این امکان را می دهد که در میان وعده های مختلف استفاده کنید هلوی خشک بدون مواد نگهدارنده یک سال یا بیشتر در یک فضای خالی و خشک نگهداری می شود.
انتظار می رود هلو های خشک شده شما تیره تر از هلو های تجاری خشک باشد اما نگران نباشید طعم و تغذیه آن همانند هلو تجاری است. پس از خشک شدن، این هلوها دارای بسیاری از کاربردهای مختلف هستند. شما به سادگی می توانید آنها را به عنوان یک میان وعده غذایی بخورید پس یاد بگیرید که هلو خشک کنید زیرا ذخیره سازی غذای بلند مدت را در اختیار شما قرار می دهد.
بهترین هلو ممکن برای خشک کردن انتخاب کنید بدون لکه ، سوراخ کرم یا کبودی باشد. شما می توانید پوسته ها روی ان نگه دارید یا حذف کنید. اگر پوست روی ان را نگه می دارید هلوها را برای حذف سموم دفع آفات پاک کنید
همانند سایر میوه ها، هلو ها پس از برش دادن در معرض اکسیژن قرار می گیرند بنابراین شما باید هلو را در آب لیمو، بیسولفیت سدیم یا سایر نگهدارنده اسیدی میوه خیس نمایید.
مرحله ۱
۱ قسمت آب لیمو را به ۸ قسمت آب در یک کاسه مخلوط کنید تا به عنوان محلول غوطه ور استفاده کنید.
مرحله ۲
هلوهای خود را نازک کنید و مغز آن را خارج نمایید. تقسیم هلو از بالا به پایین است و هلو را به نصف تقسیم کنید.
مرحله ۳
هلو را به قطعات مورد نظر تقسیم کنید تا ½ ضخامت داشته باشید. شما می توانید هلو ها را به صورت نیمه یا برش های نازک بسته به نوع استفاده مورد نظر خشک کنید. قطعات را به آب لیمو تهیه شده اضافه کنید. هلو را در آب بگذارید تا ۳ تا ۵ دقیقه بماند.
مرحله ۴
برش ها را در یک لایه بر روی سینی های خشک کن قرار دهید.
مرحله ۵
هلو ها را در ۱۳۵ درجه فارنهایت خشک کنید. اگر خشک کننده شما محیط متوسط را ارائه نمی دهد از پایین استفاده کنید. عمل خشک کردن تا زمانی که میوه خشک شده اما هنوز قابل انعطاف است انجام می شود. انتظار می رود هلو ها به مدت ۸ تا ۱۶ ساعت بسته به اندازه قطعات، درجه حرارت دهی، آب و رطوبت هوا خشک می شوند.
مرحله ۶
هلوهای خشک خشک شده را در یک شیشه یا کیسه های پلاستیکی قرار دهید. آنها را بعد از ۲۴ ساعت بررسی کنید. اگر در دو طرف غلیط ظاهر می شود، آنها را به مدت چند ساعت مجددا برای خشک کردن اضافه به خشک کن بر گردانید.
هنگامی که اکثر مردم در مورد راه هایی برای نگهداری هلوها در خانه فکر می کنند معمولاً کنسروها به ذهن آنها می آیند. اما انتخاب روش خشک کردن هلو ها باعث مزایای زیادی می شود از جمله:
آماده سازی آسان تر – کنسرو هلو یک مهارت است که باید مورد توجه قرار گیرد و با دقت انجام شود. در غیر این صورت، نتیجه نهایی می تواند فاجعه بار باشد – بوتولیسم! اما خشک کردن هلو بسیار ساده تر است به ویژه اگر شما به مقدار زیاد دخیره نمایید.
به راحتی ذخیره می شود – از آنجا که آب میوه های خشک شده حذف شده است نتیجه نهایی سبک تر می شود و فضای بسیار کمتری نیاز دارد.
طولانی تر می توان نگهداری کرد – شما باید آنها را در طول یک سال استفاده کنید. اگر هلو خشک شده را فریز نمایید زمان کمتری حدود شش ماه دوام دارد مگر آن که شما آنها را وکیوم کنید (سپس حدود دو سال ماندگاری دارد). اما هلوهای خشک شده، که به درستی ذخیره می شوند، می توانند برای سال ها، حتی دهه ها سالم بمانند.
تغذیه متراکم تر – هلو خشک کننده برخی از مواد مغذی را از بین می برد اما اونس برای اونس، شما مقدار بیشتری مواد مغذی و فیبر را دریافت خواهید کرد نه از انواع کنسرو شده و یا حتی تازه. از آنجا که میوه های خشک دارای فیبر بیشتری هستند هضم را بهبود می بخشد و به شما کمک می کند احساس گرسنگی کمتری کنید اگر شما در حال تلاش برای از دست دادن وزن هستید.
نگهداری هلو خشک شده
توجه: پس از سرد شدن، می توانید هلو خشک را در یک ظرف هوادهی یا کیسه ذخیره سازی مواد غذایی در فریزر یا یخچال قرار دهید اکسیژن میوه را خراب می کند پس وقتی هلو را خشک کردیددر ظرف شیشه ای ذخیره کنید و یا شیشه را خنک کنید یا یک جاذب اکسیژن را اضافه کنید و درب را محکم ببندید.
شیشه ها را در یک مکان سرد و تاریک نگه دارید.
هلوهای خشک شده به طور مناسب ذخیره می شوند و می توانند تا ۱۰ سال یا بیشتر بمانند.